top of page

Spierstimulatie

Effectieve methode om centimeters kwijt te raken

EMS Bodyformer

Foto: Bodyformer

Wil je graag centimeters kwijtraken en je lichaam verstevigen, maar heb je weinig tijd om te sporten of hou je niet van de sportschool? Dan is spierstimulatie iets voor jou!

Het is een passieve behandeling waarbij je spieren worden gestimuleerd zonder dat je zelf inspanning hoeft te leveren. Hierdoor kun je op een makkelijke manier je spieren verstevigen en centimeters verliezen op probleemzones zoals je buik, billen en benen. Het is een effectieve methode voor cellulite bestrijding, spierversteviging, figuurcorrectie en lymfedrainage.

Toepassingen

Tijdens de behandeling worden je spieren intensief aan- en ontspannen, vergelijkbaar met sportoefeningen, maar dan zonder dat je zelf hoeft te bewegen. Dit zorgt voor verbranding van vetcellen rondom de spieren, waardoor je vet sneller kwijtraakt en je spieren steviger worden.

Naast het verlies van centimeters en vetverbranding, zorgt de spierstimulatie ook voor de afvoer van afvalstoffen en maakt je spieren sterker.

Een behandeling duurt slechts 50 minuten, maar staat gelijk aan 3 uur krachttraining! Voor de beste resultaten wordt een kuur van 10 sessies aanbevolen.

Benieuwd naar de tarieven? Vraag ons naar de prijzen en ontdek hoe spierstimulatie jou kan helpen om centimeters kwijt te raken en je lichaam te verstevigen op een makkelijke en effectieve manier!

Brilduiker 22, 9648DT Wildervank

bottom of page