top of page

Nannic

342b7e_d01cbfabb173436c99a7952daf142d96.webp

Nannic Prof NBE 500

Verwen jezelf met een heerlijke uur durende behandeling met de Nannic Prof NBE 500, voor een boost van je huid! Met geavanceerde Nannic apparatuur wordt er op de diepere huidlagen gewerkt, daar waar huidveroudering plaatsvindt. Door cel identieke stoffen in te sluizen, wordt je collageen aanmaak en elastine geactiveerd, wat resulteert in een liftend effect en rimpelvermindering in je gezicht en hals. Het resultaat is al zichtbaar na slechts één behandeling!

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er eerst aan één helft van je gezicht gewerkt, en daarna aan de andere helft, zodat je het verschil in links en rechts kunt zien halverwege de behandeling. Veel klanten geven aan dat ze na de Nannic behandeling veel complimenten krijgen vanuit hun omgeving. Het is ook een populaire keuze voor een feestje of een speciale gelegenheid, om er stralend en fris uit te zien.

Ben je benieuwd naar de tarieven? Klik hier

Producten

Naast de behandelingen zijn er ook Nannic producten beschikbaar, die al meerdere mooie prijzen hebben gewonnen. Wil je meer informatie over de Nannic behandeling en producten, dan vertel ik je hier graag alles over. Klik hier voor de tarieven en gun jezelf die verwennerij die je huid verdient!

Brilduiker 22, 9648DT Wildervank

bottom of page