top of page

Leefstijlverandering

Gezonde voeding

Eten wordt je beste vriend

Eten is niet langer je vijand, maar wordt juist je beste vriend. Je kunt nog steeds ontzettend genieten van dat stukje chocolade of een bakje chips. De smaak is heerlijk en het geeft je een momentje van rust en gezelligheid. En het mooie is, je hoeft je achteraf niet meer schuldig te voelen of spijt te hebben, want je hebt geleerd hoe je met voeding kunt omgaan op een manier die bij jou past.

Je staat 's morgens op zonder je zorgen te maken over wat je gisteren hebt gegeten. Je voelt je zelfverzekerd en hebt de juiste mindset voor de dag. Het is geen gevecht meer, maar een bewuste keuze om gezond en genietend te eten.

Eten neemt nog steeds een belangrijke plaats in je leven, maar het kost je niet langer zoveel energie. Je bent niet de hele tijd bezig met wat je wel of niet mag eten, maar je hebt de juiste tools gekregen om een gezonde relatie met voeding op te bouwen.

Met een druk leven vol verantwoordelijkheden was het afvallen altijd een uitdaging. Maar nu heb je een plan dat perfect past bij jouw leven en dat vol te houden is. Je maakt kleine stapjes die haalbaar zijn in jouw drukke bestaan, zonder concessies te doen aan je gezondheid en welzijn.

Het traject van leefstijlverandering heeft niet alleen geleid tot gewichtsverlies, maar ook tot een grotere zelfkennis. Je begrijpt nu waarom je voorheen in oude patronen vastzat en hoe je jouw gedachten en overtuigingen kunt herkennen en veranderen. Je hebt meer zelfvertrouwen en eigenwaarde gekregen, en je kijkt met trots terug op je persoonlijke groei.

Vrienden met je eten 

Het programma "Vrienden met je eten" Bestaat uit een grondige intake, een persoonlijk adviesgesprek en 6 professionele consulten om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonde leefstijl.

De prijs voor 6 consulten is 345,00 euro. Bovendien vergoeden sommige zorgverzekeraars een deel van de kosten. Klik hier om te ontdekken of dit ook voor jou geldt!

Aan het einde van dit traject ben je niet alleen vrienden met je eten geworden, maar heb je ook rust in je hoofd. Je begrijpt nu waarom diëten niet werkten en waarom je nu wel succesvol kunt afvallen. Je hebt een sterker zelfvertrouwen, meer zelfkennis en de juiste tools om een gezonde leefstijl blijvend vol te houden.

Brilduiker 22, 9648DT Wildervank

bottom of page