top of page

Spierstimulatie

Is regelmatig sporten wat lastig wegens tijdgebrek of is de sportschool niet je favoriete plek?
Wil je juist dat extra buikvet kwijt en lukt dat met sporten niet?
Dan is spierstimulatie misschien wel iets voor jou. Het is een passieve training en voor een goed cardiovasculair stelsel moet je hier wel wat beweging aan toevoegen. Dit kan wandelen zijn, of fietsen.
Het is een uitstekende behandeling om je spieren te verstevigen.  Het vrijgekomen vet wordt sneller verbrand en spieren worden steviger. Tijdens het afslankproces worden de spieren ook steviger gehouden, het voorkomt (deels) bv slappe buikspieren.

 

 

Afslanken in centimeters

Vet verbranden

Spierversteviging

Sterke en snelle lichaamsversteviging

Reductie van cellulitis

Reductie van striae

Huidversteviging

Ontgiften

Figuurcorrectie

Wat zijn de toepassingen?

Spierstimulatie is een effectieve methode op het gebied van cellulite bestrijding, spierversteviging, behandelen van overgewicht, figuurcorrectie en lymfedrainage. De contracties zijn vergelijkbaar met een intensieve sportbeoefening maar kosten geen enkele inspanning. Tijdens het samentrekken van de spier worden omringende vetcellen verbrand en gebruikt als energie/brandstof. Dit is echter niet genoeg voor gewichtsverlies. De spiervezels worden aangespannen en ontspannen tijdens de behandeling waardoor de klant centimeters verliest. Belangrijk is dat je zelf ontspannen blijft liggen tijdens deze sessie.

De spierstimulatie zorgt ook voor een vocht afdrijvende werking van de afvoer van afvalstoffen. De spierstimulatie laat de spieren veel krachtiger samentrekken dan met een normale spieroefening.

Een behandeling duurt 50 minuten en staat gelijk aan 5-6 uur oefeningen doen in de sportschool. Spierstimulatie wordt in een kuur van 10 behandelingen toegepast. Hierna kunt u onderhoud plegen.

bottom of page