Met Cure4Life de overtollige kilo’s te lijf


VEENDAM – Overgewicht is een groot maatschappelijk probleem. Circa 50 procent van alle Nederlanders is te zwaar. En de gevolgen zijn groot. Overgewicht en obesitas lijden in veel gevallen tot gezondheidsrisico’s zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, vermoeidheid en psychische problemen. Het credo van Cure4Life: ‘pak de oorzaken van overgewicht aan en bestrijd niet alleen de symptomen.’

Louise Hoekzema: ,,Onderzoek wijst uit dat de oorzaak van overgewicht mede wordt veroorzaakt door een verstoorde hormoonhuishouding. Het programma van Cure4Life verbetert de disbalans in de hormoonhuishouding waardoor mensen op een verantwoorde manier hun gezonde gewicht bereiken.

Hoe? Door een individueel voedingsprogramma dat wordt samengesteld door specialisten. Gezonde en uitgebalanceerde voeding als medicijn. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, bloed-, urine- en mondslijmvliesonderzoek stelt het specialistisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen.”

Het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life verbetert de hormoonbalans. Hormonen die een rol spelen bij overgewicht, zijn groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze hormonen niet in balans zijn, wordt voedsel niet omgezet in energie, maar in vet. Daarbij wordt het verlangen naar ongezond voedsel groter en wordt het steeds lastiger om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Louise: ,,Dat is juist wat met ons voedingsprogramma wel bereikt kan worden. Het gevolg is dat de meeste mensen niet alleen tot een gezond gewicht komen, maar ook dat de algehele gezondheid verbetert. Klachten verminderen of verdwijnen. In veel gevallen kan medicatie afgebouwd worden. Daar doen we het voor. Ons streven is, een gezond gewicht en een gezond leven voor iedereen.”

Een algemeen dieet voor iedereen werkt niet, dat is bekend. Ieder mens is uniek en specifiek. Louise: ,,Door de focus te leggen op de individuele situatie en omstandigheden van de cliënt, kunnen we oorzaken goed in kaart brengen. Dit doen we tijdens een eerste gratis intakegesprek.” Het voedingsprogramma is volledig afgestemd op het individuele profiel van de cliënt. Cure4Life heeft veel kennis en ervaring op het gebied van overgewicht, voeding en gezondheid. Deze unieke combinatie wordt ingezet om iedere cliënt persoonlijk te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Door kennis en inzicht over te dragen, is de cliënt in staat om de juiste keuzes te maken voor een gezond en gebalanceerd leven.

Louise: “Wie het programma correct volgt kan een gewichtsverlies verwachten van 5 tot 8 kilo per maand, zonder hongergevoel. Tijdens het gratis consult brengen we – geheel vrijblijvend – de specifieke oorzaken van uw overgewicht in kaart. We informeren uitgebreid hoe het Cure4Life-programma werkt en wat u kunt verwachten. Na dit eerste gratis consult bepaalt u samen met uw consulent of het Cure4Life programma bij u past.

- See more at: http://www.veendammer.nl/nieuws/35463/met-cure4life-de-overtollige-kilos-te-lijf/#sthash.eJhesh0Z.dpuf


Praktijk Gezondedriehoek is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

De oplossing voor overgewicht

Deze website is voor het laatst bijgewerkt © 2021

Made by Webprofessioneel