Gratis proefbehandeling bij De Gezonde Driehoek

WILDERVANK – De Gezonde Driehoek in Wildervank heeft een nieuw product aan haar aanbod toegevoegd.

Dit is de nieuwe huidverzorgingslijn Tiindi, gemaakt van ‘raw biologische’ ingrediënten.

Voor je huid

In heel veel producten zitten schadelijke stoffen die je nooit in je mond zou willen stoppen. Als je iets niet in je mond stopt, waarom zou je het dan wel op je huid smeren? “Tiindi heeft een product ontwikkeld dat zowel goed is om op de huid te smeren als om in onze mond te doen,” aldus Louise Hoekzema van De Gezonde Driehoek.

Gratis proefbehandeling

“Het is nu ook mogelijk om in mijn praktijk een gratis proefbehandeling te ondergaan voor de elektrische spierstimulatie. Wil je een extra steuntje in de rug bij het afvalproces, dan is dit een fantastische tool om in te zetten.

In alle rust werken aan je spieropbouw. Afslanken en verstevigen op die plekken waar je dat wilt zonder zware trainingen. Ervaar wat de spierstimulatie voor je kan betekenen en mail info@gezondedriehoek.nl


Praktijk Gezondedriehoek is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

De oplossing voor overgewicht

Deze website is voor het laatst bijgewerkt © 2021

Made by Webprofessioneel