Groentebuur Samenwerking met Gezondedriehoek

Groente fruit.png
Over Groentebuur

Bij Groentebuur vinden we bewust eten belangrijk. Daarom eten we biologisch. Ook vinden we het een prettig idee om te weten waar onze groente vandaan komt. We bieden onze klanten graag een kijkje in de keuken van de boeren waarmee we samenwerken. Je kunt op deze site informatie vinden over het proces van groente telen. En lezen wat het verschil is tussen biologische- en niet biologische landbouw.

Doe mee!

Biologische groente, met liefde geteeld. Vers en betaalbaar. Dat is waar Groentebuur voor staat. Wist je dat groente vlak na de oogst het lekkerst smaakt? Al onze producten komen rechtstreeks bij de boer vandaan. En dat proef je. Word dus ook Groentebuur!

Direct een groentepakket bestellen kan via deze link.

Pilot Groningen

Groentebuur is begonnen met de pilot van het verkopen van biologische groente in de stad Groningen. We hebben vier pakketten: Groente Only, De Aardappeleters, Groente & Fruit en Kon Minder. De inhoud wisselt elke week. Haal je je pakket zelf op of bestel je samen, dan ontvang je je pakket voor een extra voordelige prijs. Scrol naar beneden om te zien welke overheerlijke groente we voor komende week hebben geselecteerd


Praktijk Gezondedriehoek is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

De oplossing voor overgewicht

Deze website is voor het laatst bijgewerkt © 2021

Made by Webprofessioneel