Een gezonde levensstijl zonder gejojo

WILDERVANK – Wie zich vast heeft voorgenomen in 2015 gezonder te gaan leven, loopt kans tegen februari de moed te verliezen en terug te vallen in zijn oude voedingspatroon en levensstijl. “Zonde,” vindt Louise Hoekzema van de Gezonde Driehoek uit Wildervank, “want je behaalt pas echt resultaat als je volhoudt.” Inzicht creëren “Een van de speerpunten van de Gezonde Driehoek is inzicht creëren. Dit is iets wat je voor lange termijn resultaat gaat opleveren. Wilskracht moet overgaan in discipline en discipline in gewoonte. Mensen zijn gewoontedieren. Gewoontes kosten geen energie. Door oefening, herhaling en structuur wordt iets een gewoonte en raakt het in je patroon ingeslepen. En daar wil je naartoe met je voeding. Geen gejojo meer! De Gezonde Driehoek kan je door persoonlijke coaching helpen om van je experiment een gewoonte te maken.” - See more at: http://www.veendammer.nl/nieuws/29911/een-gezonde-levensstijl-zonder-gejojo/#sthash.9LWBCdMu.dpuf


Praktijk Gezondedriehoek is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

De oplossing voor overgewicht

Deze website is voor het laatst bijgewerkt © 2021

Made by Webprofessioneel