Blijvend op gewicht dankzij Cure4Life van de Gezonde Driehoek -

logoc4l_2012_slogan.png
WILDERVAN – Louise Hoekzema van de Gezonde Driehoek uit Wildervank helpt mensen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Eén van de methodes die ze hiervoor gebruikt is Cure4Life, een individueel voedingsprogramma.

Cure4Life is op maat gemaakt

Voor het samenstellen van een op maat gemaakt Cure4Life voedingsprogramma kijkt Louise eerst naar de oorzaken van je overgewicht.

“Eerst bekijk ik wat iemand eet, hoeveel hij of zij beweegt en welke psychische of lichamelijke blokkades er zijn. Dit laatste kan eventueel aangevuld worden met een bloedtest.

Lichamelijke blokkades kunnen zijn: koolhydraatverslaving, verminderd verzadigingsgevoel, verlaagde verbranding. Als dit niet wordt aangepakt is het vechten tegen de bierkaai.

Verder bekijken we welke saboterende gedachtes een rol spelen. ‘Ik heb die chips verdiend’ is een voorbeeld van een saboterende gedachte.

In het overzicht neem ik ook op hoeveel stress iemand ervaart, het medicijngebruik en eventuele voedingstekorten. Zo ontstaat een compleet plaatje van wat iemand nodig heeft en wat hij/zij beter kan laten staan.

Vervolgens stel ik een menu en een beweegplan op, eventueel aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen.”

Ervaring met Cure4Life

Gerard Rekeers (zie bovenstaande foto’s) kampte jarenlang met overgewicht. Hij woog 155 kilo en probeerde af te vallen. Dat lukt pas echt emt Cure4Life.

“Het eerste consult bij de Cure4Life consultant was gratis en vrijblijvend en gaf me direct veel vertrouwen”, zegt Gerard. “Op basis van een medische vragenlijst en bloedonderzoek werd er vervolgens gekeken naar de oorzaken van mijn overgewicht. Mijn hormoonbalans bleek volledig verstoord. En daar lag de sleutel naar een oplossing.”

Het voedingsprogramma van Cure4Life brengt de hormonen en stofwisseling weer in balans, waardoor mensen snel en veilig afvallen. Het programma wordt volledig op maat gemaakt, op basis van een persoonlijk profiel en bloedwaarden. Door het volgen van het programma wordt de balans in het lichaam hersteld en wordt overtollig vet verbrand. Zo ook bij Gerard.

Een compleet nieuw leven

“Toen ik vijf dagen met het Cure4Life programma bezig was merkte ik meteen verschil. De kilo’s vlogen eraf en ik voelde me steeds fitter en energieker. Ik kon het niet geloven. In 10 maanden tijd verloor ik 65 kilo. Ik was verrast door de hoeveelheid voeding die ik mocht eten en de afwisseling. Vlees, vis, groenten, fruit, yoghurt en kaas. Ik heb geen moment honger gehad.

Gedurende het hele traject ben ik persoonlijk begeleid door een consulent van Cure4Life. Ik kreeg tips en adviezen en heb echt geleerd om mijn levensstijl te veranderen. Ook positief, een gedeelte is vergoed door mijn zorgverzekering.En het allermooiste?”, zegt Gerard. “Met Cure4Life val je niet alleen af, je blijft ook echt op gewicht. Ik heb een compleet nieuw leven gekregen.”

- See more at: http://www.veendammer.nl/nieuws/28625/blijvend-op-gewicht-dankzij-cure4life-van-de-gezonde-driehoek/#sthash.mM1Hfd3f.dpuf


Praktijk Gezondedriehoek is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

De oplossing voor overgewicht

Deze website is voor het laatst bijgewerkt © 2021

Made by Webprofessioneel