top of page

Creëer de Toekomstige Jij: Begin Vandaag met Kleine Stappen voor een Gezonder Leven in 2024

In onze drukke levens hebben we allemaal wel eens gefantaseerd over de persoon die we graag zouden willen zijn in de toekomst. Maar al te vaak blijven deze dromen vastzitten in ons hoofd, verstikt door de dagelijkse beslommeringen. Het idee dat het onhaalbaar is en niet voor ons is weggelegd, verhindert ons vaak om de eerste stap te zetten. Het wordt tijd om deze beperkende gedachten los te laten en vandaag nog te beginnen met het vormgeven van de toekomstige versie van onszelf.


Uit de Comfortzone en de Kracht van Haalbaarheid


Het proces van persoonlijke groei brengt onvermijdelijk spanning met zich mee. Onze comfortzone voelt vertrouwd en veilig aan, maar het verlaten ervan is essentieel voor onze ontwikkeling. Laten we de kracht van haalbaarheid omarmen en begrijpen dat kleine stappen waardevol zijn. Vaak denken we dat we alleen vooruitgang kunnen boeken als we groots en perfect handelen. Het idee van 'alles of niets' belemmert ons vaak om überhaupt te beginnen. Laten we eens een stapje terug doen en erkennen dat kleine, haalbare stappen net zo waardevol zijn. Neem bijvoorbeeld de eenvoudige daad van dagelijks een kwartier wandelen. In plaats van te denken aan een uur durende intensieve wandeling, start met iets kleins dat je zonder moeite kunt volhouden. Het verschil van 105 minuten per week lopen ten opzichte van niets doen is aanzienlijk, en het opent de deur naar meer.


De Kracht van Actie in 2024


Het is verleidelijk om in de wenszone te blijven hangen, te dromen van resultaten zonder daadwerkelijk in actie te komen. Het nieuwe jaar, 2024, biedt een uitstekend startpunt om jouw wensen om te zetten in concrete acties. Stop met uitstellen en begin vandaag met het creëren van een gezondere levensstijl en een slanker leven.


Maak het Concreet en Persoonlijk in 2024


We nemen hierbij een gezondere levensstijl en gewichtsverlies als uitgangspunt. Het nieuwe jaar kan de perfecte trigger zijn om kleine, haalbare doelen te stellen, neem bijvoorbeeld elke dag een extra glas water of neem iets kleinere porties. Als gewichtsconsulent en leefstijlcoach ben ik er om je te ondersteunen. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een haalbaar plan of een duwtje in de rug om te beginnen? Maak van 2024 het jaar waarin je de persoon wordt die je wilt zijn.

Comments


Brilduiker 22, 9648DT Wildervank

bottom of page