top of page

Orthomoleculaire Gewichtsbeheersing

 

Ik ben gediplomeerd orthomoleculair gewichtsconsulent. 

Bij orthomoleculaire gewichtsbeheersing wordt er ook naar de lichamelijke problematiek achter overgewicht gekeken. 

Als deze blokkade niet mee wordt genomen in het afvalproces is het vechten tegen de bierkaai.
Vijftig procent van mensen met overgewicht hebben met een lichamelijke blokkade te maken, maar zijn hier niet van op de hoogte.
Welke blokkades kunnen hierbij een rol spelen: verlaagde verbranding, hyperinsulinemie, trage schildklierwerking, verminderd verzadigingsgevoel, koolhydraatverslaving, medicijngebruik, voedingstekorten, stressbelasting. Door hier inzicht in te krijgen vallen de puzzelstukjes eindelijk voor u op z'n plek.
Ik werk samen met een laboratorium, waardoor ik de mogelijkheid heb om heel gericht een bloedonderzoek in te zetten. Hierdoor kan de diagnose nog nauwkeuriger vastgesteld worden. En kunnen we hier ons behandelplan op gaan inzetten.

 

 

Puur staat voor bewust eten en genieten van de volle smaak van pure ingrediënten. En het betekent ook bewust leven met aandacht voor lichaam, geest en omgeving. Puur gezond is lekkerder, gezonder, eerlijker en duurzamer. Voor wie ? Voor een ieder die ondanks zijn soms drukke leven, beter, gezonder en meer “puur” wil eten. In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze soepel kunnen overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. In 8 stappen kunt u overschakelen op de “puur gezond” methode. Tevens krijgt u hierbij dagmenu’s  aangereikt.

Dit is ook geschikt voor een ieder die geen overgewicht heeft. Wie op deze manier eet verbetert zijn gezondheid. Dit kun je ook combineren met de bloedanalyse. Wil je een boost aan je gezondheid geven, dan is dit een goed concept. 

bottom of page