top of page

Ben jij er klaar voor om die terugkerende kilo's achter je te laten door middel van een ijzersterke door jou op maat gemaakt eetpatroon zonder strenge voedingsregels?

.

Met meer dan 10 jaar aan ervaring als gewichtsconsulent en leefstijlcoach, heb ik een succesvolle methode ontwikkeld om jou te helpen blijvend af te vallen. Deze aanpak draait om bewuste eetkeuzes en een op maat gemaakte strategie die naadloos aansluit bij jouw unieke leven en wensen. Deze succesformule, gebaseerd op uitgebreide ervaring en bewezen resultaten bij mijn klanten, legt een stevig fundament waarop succes niet kan uitblijven, en dat alles op jouw eigen tempo."

Louise _edited.png

JIJ BENT...

Jij bent een vrouw die droomt van een gezond, slank lichaam en meer zelfvertrouwen. Maar ergens loop je vast. Je weet al heel goed wat gezonde voeding is, dat hoef ik je niet te vertellen. Diëten? Ja, die ken je ondertussen ook allemaal. Maar eerlijk gezegd, hebben die tot nu toe niet gewerkt voor jou. Misschien heb je ze een tijdje volgehouden, maar uiteindelijk haakte je af. Of misschien ben je met een dieet wel flink wat kilo's kwijtgeraakt, maar helaas, ze kwamen net zo snel weer terug. En ondanks al jouw kennis over gezonde voeding en diëten, lukt het je niet om blijvend af te vallen. Hoe kan dat toch?"

In grote delen van je leven heb je discipline en gedrevenheid perfect onder controle, maar waarom blijft succesvol afvallen een uitdaging? Ondanks al je capaciteiten lijkt het je maar niet te lukken..

Jij wilt afscheid nemen van:

Strijd!

Dat eindeloze gevecht tegen overtollige kilo's. Continue loop je vast, telkens weer voel je die frustratie opborrelen. Maar nu is het tijd. Het is tijd voor verandering, voor een laatste, doelgerichte poging om te ontdekken wat je écht nodig hebt en waarom eerdere afvalpogingen niet het gewenste resultaat opleverden. Deze keer zal het anders zijn. Deze keer zal het slagen.

Jij bent klaar voor:

 

Succes!

Je verlangt naar een leven waarin die lang gekoesterde kilo's verdwijnen. Je wilt je gelukkiger voelen, zelfverzekerder en vitaler. Maar tot nu toe ontbrak het je aan een helder pad, een methode die écht werkt, zonder frustratie, zonder dat het een deuk slaat in je zelfvertrouwen. Je zoekt naar een eetpatroon dat je moeiteloos kunt volhouden, met voeding die je werkelijk lekker vindt, zonder restricties. 

En daar kan ik je bij helpen.

Nu is het moment om te beginnen

Waar wacht je nog op? Het is tijd om in actie te komen. Het juiste moment om te starten is nu.

Hoe lang ben je al aan het worstelen met dit probleem? Hoe lang voel je al die ontevredenheid, frustratie en ongemak over je lichaam?

Overweeg eens wat dit alles je al heeft gekost, niet alleen in termen van geld voor diëten en programma's, maar ook in termen van emotioneel ongemak en het gevoel van niet tevreden zijn met jezelf. En als je doorgaat op deze weg, waar zal het dan eindigen? Hoeveel kilo's zal je nog aankomen?

Misschien heb je geprobeerd om het zelf te doen, maar ben je telkens weer vastgelopen. En laten we eerlijk zijn, als slechts 5% erin slaagt om zonder hulp af te vallen, dan is het duidelijk dat het niet aan jou ligt.

Daarom is het tijd om te handelen. Wacht niet langer. Ik sta klaar om je te helpen en samen kunnen we werken aan het veranderen van je situatie. Met mijn begeleiding en ondersteuning kunnen we samen jouw verhaal van succes schrijven.

20231008_170901.jpg

OVERmij

Hi, ik ben Louise

Als gewichtsconsulent en leefstijlcoach is het mijn missie om jou te helpen je weer lekker in je vel te laten voelen en een gezonder, vitaler leven te leiden. Ik ben enorm enthousiast over mijn vakgebied en verdiep me graag in alles wat ermee te maken heeft: van voeding en gedragsverandering tot psychologie. Deze kennis heeft niet alleen mijn eigen leven verrijkt, maar heeft ook talloze klanten geholpen op hun weg naar een gezondere levensstijl.

Ik geloof dat zelfkennis en zelfacceptatie de sleutels zijn tot persoonlijke groei. Wanneer je leert om jezelf als je beste vriend te beschouwen opent dat de deur naar een wereld vol mogelijkheden. Het wordt een avontuur om jezelf verder te ontwikkelen en te ontdekken hoeveel controle je hebt over je gedachten, overtuigingen en acties. In plaats van machteloos te zijn, krijg je de kans om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Het bevorderen van groei en ontwikkeling zijn voor mij niet alleen interesses, maar ook een integraal onderdeel van mijn werk als coach. Het stelt me in staat om mijn klanten op een praktische en effectieve manier te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven.

Zij gingen je voor

Marijke

Louise heeft niet alleen in samenspraak met mij een voedingsplan samengesteld, maar ze heeft me ook de tools gegeven om mijn eetgewoonten te veranderen. Dankzij haar deskundige begeleiding en het op maat gemaakte basismenu, heb ik geleerd hoe ik gezonde en betere keuzes kan maken en mijn eetpatroon kan automatiseren. Maar het ging verder dan alleen voeding; Louise heeft me geholpen om te begrijpen waar mijn valkuilen lagen en hoe ik ze kon overwinnen.

Het resultaat van mijn inspanningen was enorm. Niet alleen ben ik nu 40 kilo lichter, maar ik voel me ook energieker en actiever. Het meest opmerkelijke is dat ik weer kan genieten van eenvoudige geneugten, zoals wandelingen maken zonder afhankelijk te zijn van een rollator. Voorheen was zelfs een korte wandeling een uitdaging, maar dankzij mijn nieuwe levensstijl is dat nu verleden tijd.

Bovendien heeft Louise me niet alleen geholpen om mijn lichamelijke gezondheid te verbeteren, maar ook mijn mentale veerkracht versterkt. Haar positieve benadering en humor hebben de reis naar een gezonder leven makkelijker gemaakt. Ze is kundig op het gebied van voeding en psychologie, maar ook een ware motivator.

Als je net zoals ik vastzit in een vicieuze cirkel van ongezonde eetgewoonten en je daardoor niet goed voelt, kan ik de Gezonde Driehoek van harte aanbevelen. Louise heeft bewezen dat ze niet alleen in staat is om je te helpen af te vallen, maar ook om je leven ten goede te veranderen.

Mirjam

Voordat ik bij Louise startte leed ik aan obstipatie, droeg te veel gewicht met me mee en was me niet bewust van mijn voedingskeuzes. Gelukkig bracht Louise daar verandering in.

Dankzij haar deskundige begeleiding overwon ik mijn obstipatie en verloor ik 10 kilo. Het belangrijkste inzicht dat ik opdeed, was het vooruitdenken en plannen van mijn voeding. Nu heb ik altijd een plan en de juiste voeding in huis die bij mijn doel aansluit. Ik kan nu ook bewuste keuzes maken op feestjes en andere gelegenheden.

Nu ga ik veel bewuster met mijn voeding om. De begeleiding van Louise is heel persoonlijk, prettig en motiverend. Ik heb nu mijn eetgewoontes weten te veranderen op een manier die echt bij mij past en bij mijn behoeftes aansluiten. Mijn keuzes in wat ik eet heb ik verfijnd en aangescherpt.

Product aanbod

Gratis weggever

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

Eetkeuzes

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

Eetkeuzes Diy

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

Brilduiker 22, 9648DT Wildervank

bottom of page